Weekend nad polskim morzem zaliczony. Zrelaksowana, uśmiechnięta i szczęśliwa, z pełnymi akumulatorami wracam do Was z kolejnymi kuchennymi inspiracjami. Dziś nawiązuje troszkę do kuchni śródziemnomorskiej. Wyszło lekko, orzeźwiająco, letnio i wakacyjnie. Pewnie zastanawiacie się czy feta pasuje do arbuza?? Sprawdźcie sami gwarantuje nie pożałujecie.
Składniki:
- Arbuz
- ulubiony ser feta
- pieprz
- listki świeżej mięty
Przygotowanie:
1. Arbuza kroimy. Wycinamy serduszka i układamy na talerzu.
2. Fetę kruszymy.
3. Posypujemy pieprzem.
4. Dekorujemy świeżymi listkami mięty.
Składniki:
- Arbuz
- ulubiony ser feta
- pieprz
- listki świeżej mięty
Przygotowanie:
1. Arbuza kroimy. Wycinamy serduszka i układamy na talerzu.
2. Fetę kruszymy.
3. Posypujemy pieprzem.
4. Dekorujemy świeżymi listkami mięty.
piękne serducha:) świetny pomysł:)
OdpowiedzUsuńrobię tak samo
OdpowiedzUsuń