HRS

sobota, 1 czerwca 2013

Mango lassi

Podczas kiedy nasze zdjęcie z siatkami stonki, laczkami kubota i białymi skarpetkami krąży po wszystkich demotywatorach, kwejkach, wiochach i innych tego typu portalach przyszedł czas na wspomnienie codziennego napoju pitego podczas pobytu w Indiach - mango lassi.







Składniki:
- 1 dojrzałe mango
- 200 ml jogurtu naturalnego
- 0,5 cytryny
- 1 łyżeczka miodu

Przygotowanie:
1. Mango obieramy, kroimy na mniejsze kawałki i wrzucamy do blendera.
2. Dodajemy sok z cytryny, miód, jogurt naturalny i wszystko dokładnie blendujemy.
3. Dekorujemy miętą i podajemy.


1 komentarz:

Dzięki za odwiedzenie bloga :)
Prosimy o pozostawienie śladu po sobie w postaci opinii :) Anonimowi niech zostawią swoje imie.
Dziękujemy za wszystkie komentarze

Zobacz także:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...